Some theme demos may be displayed with features that are available only when you upgrade your subscription.

Pasning af sukkulenter

Pasning af sukkulenter

Der et par vigtige ting at huske på, når det kommer til at tage sig af sukkulenter.

Vær meget opmærksom

Din saftige vil lade dig vide, hvis noget ikke går godt for det, du skal bare holde øje med skiltene. Gulfarvning eller tørre udseende blade betyde bør du nok vand din saftige lidt oftere. Forsøge at give det vand en gang om ugen og tjekke tilbage hver dag. Når det begynder at vise de samme tegn igen vil du vide, hvor ofte det vil kræve vanding.
Hvis det begynder at få hængende blade bør du nok flytte planten til en mere solbeskinnet område i din lejlighed. Vær forsigtig, medmindre den type, du har specifikt nyder det, bør du holde det væk fra direkte sollys.


Give nok sollys

Du har måske ting, at din saftige gør et stort i skyggen, da det voksede så høj på ingen tid. Tværtimod sukkulenter strække når de ikke får nok sollys. Medmindre du foretrækker du plante som denne, i hvilket tilfælde med alle midler bare lade det være, kan du "halshugge" din saftige og reroot det. Bare afbrød øverste del, gem et par blade for formeringsmateriale fra sin lange "hals", og lade dem alle ud i solen i et par dage.


Sørg for at du bruger den rigtige jord

For at sikre dit anlæg er den sundeste det kan få, brug kaktus og saftige pottemuld. Dette er porøs, således at vandet trænger let og afløb væk hurtigt, forhindrer rodbrand. Sørg også for, at puljen du er plantning i har tilstrækkelig afløb for yderligere at sikre, at vandet samler og bo omkring rodsystemet.

 

Vi håber, du fandt disse tips nyttige, og ønsker dig glad havearbejde!

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar